Șut în fund

      De mic am fost un copil mai ciudat, mai retras. M-am afundat în lumea mea și multe și astfel mi-am creat multe dizabilități sociale. În același timp mi-am format o părere extrem de revoltată si încăpățânată  despre societatea de azi si locuitorii ce o alcătuiesc. Acest lucru mi-a afectat mult planurile de viitor.

     De curând, am găsit un motiv foarte serios de a-mi reface viața,de a o duce pe o pistă normală. O persoană foarte dragă mie m-a susținut mereu cu sfaturi utile. Din cauza încăpățânării mele , am dezamăgit-o mult pe ea deoarece  începeam orice reacție asupra sfatului ei cu NU. Îmi exprimam direct vechile idei antisociale fără a procesa prea mult utilitatea sfaturilor primite. În acest fel o dezamăgeam foarte mult, pe bună dreptate,  deoarece avea impresia ca orice ar spune, eu consider sfat negativ si se simțea neputincioasă în fața încăpățânării mele absurde. Vedeam sfaturile ei ca pe niște șuturi în fund , ca pe niște idei imposibile de realizat de mine. Dar într-un târziu , am realizat greșeala mea, i-am urmat sfaturile si am realizat cât de mult de fapt ține la mine și îmi dorește binele. Am început ,datorită ei, să-mi așez viața pe un ritm normal și deși sigur vor mai apărea probleme, știu sigur că ne vom susține reciproc, și cu șuturi prietenești  în fund la nevoie.

    În acest articol doresc să subliniez importanța crucială a unui prieten și să învățăm să recunoaștem prietenii adevărați după sfaturile cu adevărat utile pe care le primim si după ghionturile prietenești pe care le primim tot timpul când greșim. Nu uitați : un prieten adevărat îți va spune mereu când greșești, nu invers!

http://www.prieteni.ro/pagini/album_foto-BrokenWings-130313.html

Leave a comment