Eu, Ipod, lume interioară

         Vi s-a întâmplat vreodată să vă pierdeți într-un cântec, sa-l puneți pe repeat ți să-l ascultați ore în șir iar în tot acest timp să vă gândiți sau să vă aminți tot felul de stări din trecut? Mie da..

 De alungul timpului m-am pierdut în multe cântece,multe albume pe diferite perioade…M-am pierdut în Alcest cu albumul  Souvenirs d un autre monde, în Where is my mind, The pixies, în Enslaved, albumul Axioma Ethica Odini, în superba  discografia Vama Veche  Și mai nou în Vânătoarea regală a celor de la  Robin and the Backstabbers, cântec pe care l-am ascultat non-stop două zile..Acestea sunt doar mici exemple de trupe , albume cântece care m-au făcut să intru în stări filozofice, stări ce m-au dus pe alte tărâmuri ale imaginației mele ori în cruda  dar în același timp plăcuta realitate, mi-au trezit amintiri mai mult sau mai puțin melancolice..(deoarece aici m-am născut, lumea astea o cunosc cu bune și cu rele). Muzica are multe caracteristici, te poate face din om neom și invers, muzica te înțelege când mulți alții nu reușesc sau nu vor să facă asta!

  

   Dar să nu uităm , muzica este creată de oameni, deci până la urmă nu muzica ne înțelege mereu și acel om care nu te-a văzut niciodată, dar cu ajutorul muzicii pe care a creat-o se aproprie de tine și te înțelege!

http://browse.deviantart.com/?q=lost%20in%20music&order=9&offset=24#/d2nblw4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: