11 partea întâi

            În ultimii ani, când vine vorba de dezastre sau evenimente , se tot aude o cifră, o cifră care , mie îmi ălace foarte și anume 11. Dintr-un motiv pe care-l voi dezvălui la final , am fost curios să aflu ce s-a mai întâmplat în zile de 11…Recunosc că am rămas surprins…

   O să încep cu semnificația lui 11 în numerologie.  Numerologia este o știință ezoterică bazată pe interpretarea numerelor și  semnificația lor simbolică. Numerologia permite o cunoaștere mai profundă a individului și ăl încuralează în compatibilitatea sa cu universal. Comform numerologiei  11 este “ o octavă mai înaltă a numărului doi și este considerat un număr supreme. 11 este văzut ca fiind calea voinței și cunoașterii spiritual, dincolo de înțelegerea celorlalți. El poartă vibrații psihice și are un echilibru perfect de caracteristici masculine și feminine. Mai e caracterizat și de o minte deschisă, intuiție, idealism și viziuni. Din moment ce 11 conține multe daruri precum conștiența psihică și un mare grad de sensibilitate,  el are deasemenea și efecte negative precum înșelătoria și tădarea din partea unor dușmani secreți”. Tot legat de numerologie, această știință se folosesc numai 11 numere, cu ajutorul cărora se construiesc numerograme. Aceste numere sunt: Numărul 1, Numărul 2, numărul 3numărul 4, numărul 5, numărul 6, numărul 7, numărul 8, numărul 9, numărul 11 si numărul 22…deci tot 11. Acum eu sincer nu prea cred în numerologie dar mi se pare o știință foarte interesantă de studiat.

    Alt fapt interesant despre 11, este a 254 zi din calendar iar dacă însumăm 2 cu 5 cu 4 ne dă ca rezultat..oare..11!

   Acum să trecem la evenimente istorice mai serioase. O să dau evenimentele mai importante și o să vă las pe voi să le descoperiți pe toate în linkurile de la finalul articolului. La capitolul dezastre 11 a apărut cam peste tot. Anul acesta 11 a marcat Japonia, printr-un cutremur de 8,9 grade pe data de 11 martie. Tot anul acesta, pe data de 11 mai s-au produs cutremure în toată lumea. S-au produs cutremure în Japonia, Fiji, Vanuatu, Italia, Spania, Portugalia, Loyality Islands, Noua Zeelandă, Indonezia, Filipine, Bolivia, China și Tonga…

   Dacă ne gândim la capitolul dezastre create de om..sunt și aici foarte multe exemple…”Pe 11 septembrie 1939 începe cel de-al Doilea Razboi Mondial. Apare blestemul cifrei 11 întrucat suma anului este egală cu 22, dublul 11, iar numele lui Adolf Hitler are 11 litere. În aceasta zi Germania invadează Polonia si începe cel de-al Doilea Razboi Mondial”. Tot legat de Germania și Hitler este și următoarea dată de 11. În  11 iunie 1942, Biroul Securităţii Reich-ului discută deportarea evreilor din Paris, Haga şi Bruxelles. Începând din iunie 11-18 , 13.500 de evrei sunt deportaţi din Tarnow la Belzec. „ Pe 11 septembrie 1973 fostul presedinte al Chile, Salvador Allende, moare in urma unei lovituri de stat. Puterea este preluata de generalul Augusto Pinochet”.

   “Pe 25 martie 1911 in urma unui incendiu la o fabrica de tricouri, din Manhattan, New York, 146 de persoane au murit, din care 123 erau femei. Un dezastru care a schimbat America. S-au introdus imediat după legile privind siguranța la locul de muncă”.

„Un alt incident tragic, care ar putea certifica teoria ca cifra de 11 este blestemata, este atacul terorist de la metroul din Bombay, din 2006. Pe 11 iulie 200 de persoane au murit, 700 au fost ranite grav in urma a sapte explozii de la o statie de metrou”

   Acum , bineînțeles, mai nou, data de 11 , este preferată de teroriști (sau de guvernul american, dacă credeți în teorile conspirațiilor). Cu toții știm că pe 11 septembrie2001 s-au produs atentatele de la World Trade Center. „Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise in atacurile de la Turnurile Gemene din New York si de la Pentagon”. Tot legat de 11 și World Trade Center postez un link ce duce la un articol chiar foarte interesant legat de conglomerația de coincidențe legate de 11 în acea zi:

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/8366/Semnificatia-cifrei-11.html

  “Pe 11 martie 2004 patru trenuri, din Madrid, au fost ținta unor atacuri teroriste. Atunci au murit 191 de persoane si 1.800 au fost rănite.

  Menționez că multe paragrafe, citate în ghilimile sunt preluate din articole sau pagini de site-uri, pe care le voi posta la finalul articolului.

  Lista poate continua, dar mă opresc aici deoarece deja am amețit de câți de 11 am scris în acest articol. Acum la final să explic de ce am fost curios să caut pentru că m-am născut pe 11 martie(data atentatelor din Spania și a cutremurului din Japonia). Pentru mine această dată este foarte norocoasă. Dacă și nașterea  mea a fost tot un dezastru, vom vedea peste câteva decenii..(glumesc,desigur)

Dar cea mai importantă coincidență din viața mea este legată tot de 11. Iubita mea este născută pe 11 septembrie, eu, cum ziceam, pe 11 martie! Deci, oare “ce iese din două atentate”? Ceva foarte frumos . cu siguranță!
http://www.ziare.com/stiri/eveniment/blestemul-cifrei-11-cutremure-incendii-atentate-si-alte-dezastre-galerie-foto-1080997

http://numarul1.net/2011/05/cutremur-11-mai-2011/

http://www.scribd.com/doc/46523891/SEMNIFICATIA-NUMERELOR-PROIECT

http://numerologie.zodiac24.ro/

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/8366/Semnificatia-cifrei-11.html

http://www.idee.ro/holocaust/41-42.html

http://browse.deviantart.com/?q=11&order=9&offset=72#/dpzi2w

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: