Femeia-Bărbatul partea întâi

              Femeia este o vacă, o curvă, bărbatul un porc și un nesimțit: femeia este sensibilă gingașă, bărbatul puternic și incoruptibil, ea este plină de mister , el foarte transparent și plictisitor, ea suportă dureri ale nașterii și este mai specială, pe care el nu le-ar putea suporta, el nu are nici o durere..ea, el bla bla……

     Toate de mai sus sunt sexisme inutile. Fiecare se vede mai special. mai bărbat, mai descurcăreț, mai fragil, mai special ..mai de toate și nimic…Fiecare se ceartă că e mai bun. Asta este întrebarea universală cine e mai “cool”, mai inteligent bărbatul sau femeia?

     S-au făcut tot felul de studii de caz cine face sex mai mult, cine este mai inteligent, cine e mai bla bla cu rezultate pro și contra. Teste inutile făcute de oameni fără ocupație. În mod normal. Aș da niște exemple cu rezultate ale acestora dar chiar nu-mi pierd timpul cu asta! O să încep să vorbesc despre niște acuze ale sexelor absolut nefondate.

   Femeia este plină de mistere

   Femeia este plină de mistere… total fals! Femeile vor să se vadă așa, își dau singure un aer misterios. De fapt tot ce fac este să ascundă sentimente absolut normale, pe care bărbatul le arată “fără jenă”, pe care le transformă în mistere de studiat. Ea este mai sentimentală și are tendința asta de a misticiza totul, de a da oricărui sentiment un mister, o carismă. Nu am nici o problemă cu asta, chiar îmi place asta la o tipă, dar nu-mi place când o tipă se dă misterioasă doar ca să pară mai interesantă . O tipă este foarte interesantă așa cum este, cu farmecul ei, nu are nevoie de iluzii misterioase.

  Femeia stă la cratiță

    Ea trebuie să gătească, în timp ce el stă și se scarpină în fund, în timp ce se uită la meci..total fals! Într-o familie normală sarcinile casnice se împart. În felul astă chiar se observă o apropriere în cuplu. Un cuplu care se ajută devine mai unit, formează o echipă mai solidă. Este mitul ală precum că femeia trebuie să facă curat și el să muncească la serviciu. Ea face scolioză spălând pe jos iar el stă și se uită pentru că săracul e obosit de la serviciu…Nu mai trăim în Evul Mediu,da mulți uită asta!

      Apropo de Evul Mediu, am fost la biserică de curând și am rămas șocat când a spus preotul , cu patimă și hotărâre, că așa cum Iisus este stăpânul nostru așa este și bărbatul pentru femeie……Fraților, v-ați țicnit de tot, în ziua de azi să mai spui așa ceva, e absolut stupid și cretin și asta spus necenzurat și asta și în biserică la slujba de Înviere! Rușine bisericii pentru metodele moderne și pașnice cu care sunt învățați creștinii spre o viață mai bună! Deci fetelor sunteți sclavele bărbaților, așa spune popa cel sfânt , deci ciocu mic și pupați picioarele bărbatului…absolut scârboasă afirmație în secolul douăzeci si unu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: