Femeia-Bărbatul partea a treia

Femeile sunt bârfitoare

    Femeile sunt bârfitoare, numai asta știu să facă..total fals! E adevărat că sunt predispuse să “taca taca”  toată ziua, dar nu e o caracteristică generală a lor. Sunt femei și femei. Dar…dar să nu uităm că sunt bărbați care iubesc sa bârfească, să comenteze despre absolut orice. Un exemplu foarte bun de acest tip este Cristi Brancu, cea mai mare curvă masculină…

    Bineînțeles, anatomic și psihologic avem în general  caracteristici diferite. Femeile se nasc cu o constituție mai firavă și o fire mai sentimentală, au tendința mai mare de a bârfi…bărbații au o constituție mai puternică, uneori sunt mai insensibili și văd lucrurile mai logic, mai simplificate. Dar toate astea sunt caracteristici generale, care se pot schimba dacă îți impui alt stil, alte caracteristici, fiecare suntem atipici în felul nostru, indiferent de sex. Femeile pot realiza oricând, cu pregătirea necesară, muncile cărora lor li se par foarte simple. Așa cum bărbații pot realiza, tot cu pregătirea necesară, activitățile cărora le este mai la îndemână femeilor.

   Bineînțeles că sunt foarte multe mici deosebiri, asemănări și sexisme stupide dar ar trebui să scriu o întreagă carte despre asta, deci mă opresc aici..

   Nu putem trăi fără bărbat sau fără femeie. Unul fără altul nu am exista nici fizic nici psihologic. Fizic, deoarece fără relații sexuale nu se nasc copii, psihologic, avem nevoie unul de altul, să simțim căldura sufletească și a trupului partenerului. Trebuie să ne privim ca cea ce suntem, oameni cu drepturi egale și care unul fără altul nu rezistăm, pentru că oricât ne-am certa tot în brațele unuia altuia ajungem și să ne unim corpurile pentru a face dragoste!

http://2.bp.blogspot.com/_wI5dx0SiQ5k/Rrt591AJetI/AAAAAAAAAkI/w2nl1UFzgK0/s400/women_men_think.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/14/article-1199759-05B69002000005DC-738_468x559.jpg

http://www.thedigeratilife.com/images/men-vs-women-2.gif

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: