Femeia-Bărbatul partea a doua

  

Femeia este mai specială pentru că naște

     Femeia este mai specială pentru că naște,..da, sigur..total fals! Toți suntem speciali în felul nostru, fiecare individ în parte. Desigur, noi, bărbații, nu putem naște și le suntem foarte recunoscători femeilor că trec prin dureri mari pentru a aduce la viață un copil.(mă rog, unii din noi suntem recunoscători…) Sau că noi n-am putea suporta prin ce trec ele la naștere, a dovedit cineva asta? Bineînțeles că nu! Fiecare om, indiferent de sex, poate suporta dureri imense, dacă își pregătește corpul și mintea pentru ele. Așa cum plâng unele femei la lovituri minore, așa sunt și bărbați care plâng dublu la lovituri și mai simple. Noi suntem produsul stilului nostru de viață, a voinței upgradate sau nu, nu a sexului feminin sau masculin. Deci hai să lăsăm fițele de tipă mai specială, că nimeni nu e mai presus, nici ea, nici el!

Femeia este mai fragilă

    Femeia este mai fragilă, bărbatul mai puternic..cam fals! Ca structură anatomică, da, este totuși foarte corect. Dar dacă o tipă se antrenează, face box profesionist, îi bate pe mulți de nu se mai ridică de jos cinci ore. Și nu numai, sunt multe tipe, care fără să aibă o bază anatomică solidă și nici antrenament,să te lovească serios! Așa sunt și “băieței” care urlă dacă ii atingi cu un deget!  Repet, noi suntem produsul vieții noastre de până acum, indiferent de sex, dacă ne pregătim serios, putem fi foarte puternici.

Femeile sunt mai iubitoare

   Femeile sunt mai iubitoare, mai sensibile, iubesc mai cu patimă..total fals! Femeile au tendința să dea oricărui sentiment o aură mai complicată, mai complexă, bărbații îl simplifică., Dar de fapt, în mod normal,toți simțim la fel, iubim la fel de mult atunci când suntem cu adevărat îndrăgostiți. Bineînțeles, că facem cu rândul, înșeală și bărbatul și femeia, așa pe rând, depinde de caz. Și femeia poate fi o profitoare și o ușuratică și bărbatul un curvar și un nesimțit profitor! Totul ține educația pe care ne-o cultivăm sau nu.  Și să nu începeți cu studii britanice legate de cine înșeală mai mult, niște studii inutile și false!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: