Violența-partea a doua

       O scuză mult folosită de încuiați este că cei mici cresc cu violență și așa se formează, deci e nocivă. Da, sigur, băgați copii în față cu nerușinare! Se știe foarte bine că foarte mulți dintre noi ne sensibilizăm când auzim de copii. Toată scuza asta e porcărie electorală, un mod mai rapid de a sensibiliza populația mai puțin informată. Foarte mulți dintre noi credem că cei mici sunt proști. Nu e adevărat. S-au făcut numeroase studii care demonstrează că la vârste mai mici avem o capabilitate încă neexplorată la maxim de înțelegere. Suntem curioși, explorăm orice și e foarte bine. Mai bine spus, copii sunt foarte capabili să înțeleagă că ce văd la tv nu trebuie să facă și în realitate, sunt capabili să realizeze că e imposibil să scoți ochii cuiva cu o scobitoare, că ce văd e un fel de divertisment mai sângeros, nu un stil de viață demn de urmat. Dar încuiații o țin pe al lor și anume ca copii noștri sunt ca proști și nu realizează multe. Partea tragi-comică este că mulți dintre noi îi lăsăm să facă asta și chiar le sprijinim, fără cunoștință de cauză afirmațiile. Da, într-adevăr, au fost cazuri de violență, după ce s-a jucat un anume joc, da repet , nu jocul a fost de vină. Din cauza a câtorva țăcăniți, toată lumea ne scoate ochii: ai văzut ce s-a întâmpla în S.U.A (țara prostiei  și a spălării continue de creieri încununată cu succes), să nu te prind că mai joci prostia aia, că poate mă omori și tu pe mine într-o zi din cauza lui….(propaganda asta stupidă produce certuri între copii și părinți și chiar poate dezbina familii). Spălarea de creier este cea mai eficientă și cea mai legală armă posibilă și foarte mulți îi cad în “”plasă”. Nu mi se pare corect, ca noi, oamenii normali, să nu avem dreptul să ne luăm doza zilnică de violență virtuală din cauza bolnavilor mintali. Țineți-vă sălbaticii în cușcă și lăsați-ne pe noi să ne vedem de viața noastră mai sănătoasă mintală! (nici noi nu suntem prea sănătoși mintal da nu recurgem la crime, violuri).

    Acum trebuie neapărat să amintesc de un om extraordinar , care a spus lucrurilor mereu pe nume: George Carlin. Și-a spus mereu părerea acidă, în mod logic și foarte comic. Nu i-a fost frică să-și bată joc de ecologiști de politicieni, de oameni cu năravuri stupide și ciudate, de expresiile inutile , de realitățile pe care mulți le ascundem, de sensibilitatea stupidă pe care o acordăm în exces copiilor, de inutilitatea nocivă a religiei, de.. foarte multe lucruri adevărate și pentru asta a meritat și merită în continuare tot respectul deși nu mai este printre noi!

    Nu susțin violența, doar susțin că avem nevoie mici doze în fiecare zi. Vrem sau nu vrem să recunoaștem,avem și vom avea un instinct violent.  O dovadă foarte mare de maturitate este atunci când recunoaștem asta și căutăm soluții să o contracarăm. Dacă am încerca să alungăm orice urmă de violență din viața noastră, am deveni iar sălbatici pentru că nu am rezista multă vreme fără ea. Tocmai de asta am inventat acest tip de violență, pentru a ne elibera stresul într-un mod eficient și fără victime umane. Bineînțeles, violența virtuală în exces duce spre obiceiuri negative. Dar în doze controlate este foarte benefică pentru că, nu uitați suntem violenți și doar dacă ne confruntăm cu demonii noștri învățam sa-i controlăm!

http://pineconeattack.com/2008/01/23/fox-media-jack-thompson-videogame-experts-why-are-they-all-such-fucking-morons/

http://www.redbubble.com/people/juileep/art/1605353-real-fucking-idiots

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: