Vagin, penis, clitoris, testicole

           Vaginul,  penisul, clitorisul, testicolele sunt..,de fapt nu definesc  nimic, deoarece știți și voi foarte bine cum arată și ce sunt și la ce folosesc.  Mai ales la ce vedem azi în mass-media, artă zero dar părți genitale sau erotice pe ce canal ,ziar vrei.

     Deasemeanea, deși titlul sugerează, nu o să vorbesc despre sex și cum se face. Azi vreau să vorbesc despre folosirea lor într-o propozitie, la anumite ore. Nu o să încep cu bla bla blaul de ‘’ma abțin’’ al C.N.A-ului prin care, vaii, cuvinte precum penis sunt obscene. Din contra, sustin că sunt cuvinte perfect neobscene și foarte normale de rostit la orice oră.

     Corpul uman e format din părti anatomice. Fiecare a primit un nume. Osul ală tare de la mijlocul mainii e cot, chestiile cu care bat acum tastele sunt degete, organul de reproducere feminin este vaginul etc. Să exprimi la tv , la orice oră, că te doare cotul este absolut normal.dar să spui  numele anatomic corect și normal al organului genital este, în mod  stupid, considerat un cuvânt obscen. Deci, să recapitulăm ,sub formă de întrebare : dacă e normal să vorbim deschis despre părțile corpului nostru: cot, picior, antebraț, piept, abdomen, de ce nu putem rosti la orice oră: penis, vagin, scrot, testicole, clitoris etc?

    Bineînțeles că totul este psihologic. În mod normal a face sex ,dragoste este  ceva privat (nu și în ziua de azi pentru domnișoarele ce caută publicitate)și înainte era o rușine să discuți în public despre așa ceva..Logic, pentru că nu poți face sex fără penis și vagin, aceste ‘’componente’’  corporale au devenit automat un subiect privat, ceva ce nu poți spune oriunde ai fi despre ele. Bineînțeles, că deși vedem oriunde în mass-media astfel de părți în ziua de azi, psihologic foarte multe persoane au rămas cu ideea că e gresit să discuți despre așa ceva. Ceea ce e total greșit..Să arăți imagini explicite ziua,  da, nu e corect, este obscen. Dar să vorbești despre asta într-un limbaj corect anatomic este perfect normal și foarte educativ.

   Este foarte comic și deranjant să vezi la tv oameni maturi și inteligenți cu voință sigură și proprie, ce se fac mici, mici, mici, când trebuie să folosească un simplu cuvânt gen vagin…de parcă i-ar pune cineva să folosească partea vulgara a cuvântului (știm cu toții care este)

   Noi  oamenii, am avansat din punct de vedere tehnologic, mulți dintre noi credem că și psihologic,dar atîta timp cât o să rămânem în cap cu superstiții, fantome și ne este rușine să pronunțăm anumite cuvinte….tot înnapoiați am rămas…

Obscene Words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: